Qui som?

La Cooperativa. 30 Anys de servei.
La Cooperativa d`Arquitectes Jordi Capell és una societat fundada el 1977 per un grup d'arquitectes d'Col·legi de Catalunya i Balears, amb la voluntat d'obrir la millor llibreria d'arquitectura i la millor papereria especialitzada a un bon preu.
A través de 9 botigues en diferents punts de Catalunya, Balears i d'aquest mateix portal, la Cooperativa ofereix servei i assessorament als més de 17.000 socis professionals de l'arquitectura, construcció, urbanisme, interiorisme i disseny, així com, a un innombrable grup de professionals i estudiants relacionats directament o indirectament amb el món de l'arquitectura i la construcció.
D'altra banda, la Cooperativa té signats convenis de col·laboració amb Escoles d'Arquitectura, entitats públiques i privades, així com amb diferents col·legis professionals que permeten ampliar el seu servei a nous col·lectius professionals.
Els serveis que la Cooperativa ofereix als seus socis són, Llibreria especialitzada amb un fodo bibliogràfic de més de 10.000 títols nacionals i d'importació d'arquitectura, urbanisme, interiorisme, construcció, art i disseny. I un servei de subscripcions de revistes amb més de 2100 socis abonats.
Una Papereria tècnica especialitzada amb més de 11.000 referències de productes de consum en els estudis d'arquitectura com a material de dibuix tècnic i artístic, articles de topografia, consumibles, material per maquetació ...
Un servei d'Enginyeria Informàtica i Comunicacions aplicada a la creació, instal·lació d'equipament i assistència tècnica dels estudis d'arquitectura mitjançant un equip tècnic. Cal destacar l'equip de 6 arquitectes assessors que disposem i que permeten la realització de cursos de programari CAD en diferents seus de la Cooperativa. La secció de Comunicacions ofereix des d'un servei de consultoria fins al disseny i implementació de projectes integrals de comunicació.
Una Botiga d'objectes de disseny, objectes de regal i mobiliari dissenyats per arquitectes i dissenyadors reconeguts.
També còpies de plànols, plotejats i enquadernació amb un 10% de descompte a través dels acords que tenim amb diferents copisteries de Catalunya.
A més, a través del servei de venda per telèfon (+34) 93 224 39 32 o a 902 998 993, els socis poden comprar els productes de la papereria i rebre'ls a 24h.